O NAMA

Tvrtka Meta-plast d.o.o. osnovana je 2005. godine, a proizišla iz obiteljskog obrta Metallon plastenici, osnovanog 1993. godine. Osnovne djelatnost tvrtke je proizvodnja i montaža konstrukcija plastenika, staklenika i opreme za plasteničku proizvodnju. Pored toga tvrtka se bavi i posredovanjem na domaćem i inozemnom tržištu, transportom, savjetovanjem u plasteničkoj proizvodnji… Temeljem dugogodišnjeg iskustva i suradnje sa tvrtkama partnerima iz različitih područja u mogućnosti smo izvoditi projekte po sistemu „ključ u ruke“, od idejnog projekta do montaže objekta, te savjetodavnih usluga u proizvodnji i snabdijevanja potrebnim repromaterijalom.

U 1000 m2 proizvodnog prostora proizvodimo sve potrebne elemente konstrukcije plastenika, mobilne i fiksne stolove za proizvodnju u plastenicima i vrtnim centrima, te ostalu potrebnu opremu.

Strojni park je opremeljen svim potrebnim strojevima za proizvodnju elemenata plastenika (savijačice, štance, stroj za redukciju cijevi…) i ostalim strojevima za obradu i pripremu materijala (pile, tokarski stroj, glodalica, hidrauličke škare, apkant preša…). Za montažu plastenika na terenu imamo tri motorne skele i teleskopski viličar.

Tvrtka zapošljava 25 zaposlenika.

Do sada smo realizirali više od 1000 objekata, ukupne površine oko 100 ha.

+385(0)33 / 801-542